Publikuota: 2022 m. 1 liepos d. 09:00
Šilta elegancija („Metų interjeras / Auksinė paletė’21“)

Sauliaus Aliukonio nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero dizainerio Žilvino Rakicko kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘21“).

Šilta elegancija

Jaunos šeimos namas Marijampolės pakraštyje buvo kurtas moderniu stiliumi su art deco elementais. Klientas pageidavo elegantiško ir, svarbiausia, praktiško interjero, kuris būtų nepavaldus laikui ir madoms. Šiltos „kakavinio“ medžio atspalvio grindys ir sienų paneliai, purpurinės bei garstyčių spalvos objektai ir baldai išryškėja dėka šviesių sienų. Aukso spalvos detalės yra tinkamiausias „prieskonis“, o akmens dekorai apjungia viską į visumą.

Šalis: Lietuva
Plotas: 350 m2

„Metų interjeras / Auksinė paletė’“ – solidžiausias profesionalių interjero kūrėjų konkursas, kuriuo siekiama kelti interjero kultūrą Lietuvoje. Iki šiol konkurse jau dalyvavo per 250 architektų ir dizainerių. Vertinti buvo pateikta daugiau nei 1 500 darbų. Įteikta daugiau nei šimtas viena „Auksinė paletė“ – interjero dizaino „Oskaras“.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.