Publikuota: 2022 m. 10 vasario d. 08:00
Kotedžas Pavilnyje („Metų interjeras / Auksinė paletė’20“)

Leono Garbačausko nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Rūtos Tutkutės Mikalauskienės kurtas projektas „Kotedžas Pavilnyje“ („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“).

Charakteringi, išraiškingi ir kontrastingi namai. Gyvenamoji erdvė yra bendra su virtuve: virtuvė prasitęsia į valgomojo zoną, o ši pereina į svetainę. Interjere persipina industrinis stilius su mid-century elementais. Paliktos atviro betono lubos ir laiptai, įrengti metalinio tiklo turėklai, fasadinių plytų siena virtuvės zonoje. Nebijota rinktis tamsesnes, ryškesnes spalvas, kaip juodos sienos, raudonos plytos, žalia sofa, vario plokštės baldams – kurios kuria ryškų kontrastą ir diktuoja išraiškingą charakterį. Pasirinktos natūralios medžiagos – medis, betonas, plytos, metalas.

Miegamajame akcentu tampa giliai mėlynos spalvos tapetas su plytų spalvos užuolaidomis. Vonioje pasiriktos žalio stiklo spalvos plytelės derinamos su balto marmuro plytelėmis, klasikiniu kilimu ir juodais akcentais. Vonios erdvė susišaukia su bendru namų spalviniu koloritu ir turi bohemišką charakterį.

Ant tamsesnių paviršių ir apdailos medžiagų faktūrų puikiai atsiskleidžia natūraios šviesos žaismas. Visi sprendimai kuria savitus ir jaukius namus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.