Publikuota: 2021 m. 31 gruodžio d. 08:00
Apartamentai Gedimino prospekte („Metų interjeras / Auksinė paletė’20“)

Norberto Tukaj nuotr.

Bendraautoriai: Povilas Žakauskas, Elena Gaidelytė
Šalis: Lietuva
Plotas: 90 m2

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Povilo Žakausko ir Elenos Gaidelytės kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“).

Apartamentai Gedimino prospekte

Šis butas įsikūręs Gedimino prospekte, kuriam būdingi XIX-XX a. eklektikos stiliaus pastatai. Architektūrinių elementų ir detalių visuma kuria savitą elegantišką vietos dvasią. Mūsų tikslas buvo interjere atspindėti tą vietos dvasią, sujungiant modernų gyvenimo stilių su akcentais iš praeities.

Arkinės angos ir nišos padėjo sukurti švarią svetainės erdvę, paslepiant kai kurias duris didžiojoje arkoje. Kitoje nišoje paslėpus šaldytuvą galėjome sukurti netradiciškai atrodančia virtuvę. Visa virtuvė telpa vienoje didelėje saloje be jokių kitų papildomų spintelių. Toks virtuvės dizainas leido sukurti elegantiškesnę svetainę.

Didžiosios arkos forma prasitęsia už jos esančiuose vonios kambariuose. Vienas jų pasiekiamas iš svetainės, kitas iš miegamojo.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.