Publikuota: 2021 m. 21 gruodžio d. 09:00
Pilkoji oazė („Metų interjeras / Auksinė paletė’20“)

Leono Garbačausko nuotr.

Dizainerės: Audronė Ambrazienė ir Daiva Pocevičienė
Šalis: Lietuva

Plotas: 162,07 m2

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Audronės Ambrazienės ir Daivos Pocevičienės kurtas projektas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“).

Pilkoji oazė

162,07 kv.m. vieno aukšto namo interjeras šiuolaikiškas, tamsesnių pilkų tonų su kontrastingais  pilkai-rausvos, šaltai žalios ir terakotos spalvų akcentais. Bendroje erdvėje esančią svetainę ir virtuvę skiria valgomojo apvalus akmeninis stalas. Svetainės galinėje sienoje suprojektuotas metalinis stelažas/lentyna šeimininkės kolekcijai – senoviniams laikrodžiams. Tokios pačios stilistikos suprojektuota metalinė stelažo su lentynomis pertvara nuo koridoriaus ir virtuvėje, virš salos suprojektuota lentyna su apšvietimu. Svetainės sieną puošia Dalios Kirkutienės paveikslas „Išgalvotas laikas“.

Šeimininkų miegamasis sujungtas, bet kartu ir atskirtas stikline pertvara nuo vonios patalpos. Praėjus vonią, patenkame į pirties patalpą. Tiesiai iš miegamojo yra paslėptos durys į drabužinę. Baldai projektuoti minkštesnių aptakių formų, šviesios natūralios faneruotės, pakankamai matomi pilkos ir gana ryškios terakotos sienų fone.

Interjere suprojektuotos įvairios apšvietimo galimybės, įrengta daug netiesioginės, paslėptos šviesos šaltinių, sukuriančių jaukią ir ramią atmosferą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.