Publikuota: 2021 m. 24 lapkričio d. 09:00
Sugamour restoranas („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“)
restoranas

Dariaus Kučo nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Jekaterinos Kazmazovskajos kurtas visuomeninis interjeras – restoranas Sugamour („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“).

Sugamour restoranas

„Sugamour“ – rafinuotas desertų butikas, taip pat turintis platų „a la carte“ meniu. Šis restoranas jau pamiltas vilniečių ir truputį paragautas kauniečių, kur po PC „Akropolis“ rekonstrukcijos, „Sugamour“ gavo išskirtinį plotą ir mes ėmėmės darbo! Vieta įdomi, sudėtinga, trikampio formos, mažai turinti sienų ir daug stiklinių pertvarų, todėl erdvių funkciniam zonavimui pasirinkti dekoro elementai: širmos, užuolaidos, vazonai. Jų pagalba lengva transformuoti erdvę ir pritaikyti vykstantiems renginiams, privačioms šventėms. Projektuojant patyrėme ne vieną iššūkį, bet kuo sudėtingiau, tuo įdomiau. Turėjome nedaug ploto stiliui sukurti, tai vieną sieną antrame aukšte, ir pirmojo aukšto lubos – jas ir pavertėme šio restorano pagrindine interjero detale. Tai lyg akvarelės meno kūriniai, kuriuos papildo prabangūs šviestuvai ir aukso elementai. Restorano aukštus išskyrėme spalvomis. Antram aukštui parinkome mėtos ir smaragdų atspalvių derinį, o pirmam aukštui su terasa išrinkome švelnią dūminės rožinės atspalvių gamą. Visos interjerui naudojamos medžiagos aukštos kokybės ir kruopščiai parinktos. Šio restorano interjeras elegantiškas, rafinuotas ir nepamirštamas kaip ir „Sugamour“ desertai!

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.