Publikuota: 2021 m. spalio 6 d. 09:00
Brussels Mussels („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“)
Brussels Mussels

Norbert Tukaj nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Vidmanto Kančiausko (projekto vadovas, architektas) ir Tauros Šerkšnaitės (architektė) kurtas visuomeninis interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“).

„Brussels Mussels“

Brussels Mussels restorano interjeras įkvėptas ir sukurtas pagal Belgijoje vyraujančią architektūrą bei Briuselio pub’ų stilių. Tikslas – sukurti jaukų, patrauklų, malonaus šurmulio turintį, ypatingą atmosferą skleidžiantį restoraną bei barą. Projektuojama atvira erdvė. Restorano salę vizualiai dalina baras ir sanmazgų tūris. Skirtingų tipų staliukai kuria jaukią, neįpareigojančią erdvę. Didelis dėmesys skiriamas Trapistų vienuolių išskirtinio alaus eksponavimui. Visos medžiagų apdailos derintos pagal belgiškų restoranų bei pub’ų pavyzdžius.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.