Publikuota: 2021 m. 7 rugsėjo d. 09:00
„Anna mesha Kaunas“ naktinio klubo interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“)

Anna mesha

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui interjero studijos „Mood&More“ kurtas visuomeninis  interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘19“).

„Anna mesha Kaunas“ naktinio klubo interjeras

Kai architektūrinės erdvės kalba už save – pagrindinė naktinio klubo Anna Mesha interjero idėja buvo išlaikyti senają dvasią ir suteikti jai norimo įspūdžio efektą. Todėl kuriant klubo interjerą, stengėmės maksimaliai išlaikyti esamą pastato vidaus erdvių autentiką ir estetiką. Todėl pagrindinis iššūkis Mood&more komandai buvo išsaugoti autentiką bei suderinti grubaus industrinio bei solidaus klasikinio stiliaus mišinį. Neapdirbtas sienas palikome suteikę joms spalvą, o naujas sienas dekoravome sendintu tinku. Senosios durų staktos ir ilgasis koridorius buvo išsaugoti bei dar labiau išryškinanti kontrastų pagalba. Atsirado ir industrinio stiliaus sprendimų – metalinės grotosarkose, durys bei baro elementai, kurie įspūdingai kontrastuoja ir atrodo tiesiog išskirtinai charakteringai. Taip pat didelį vaidmenį Anna mesha interjere atliko detalės bei aksesuarai. Visos klubo erdvės yra apstatytos antikvariniais daiktais, baldais ir rakandais, kurie prikelti naujam gyvenimui atsiskleidžiavisai kitomis spalvomis ir tampa intriguojantys.Taigi galime sakyti, jog aukštos lubos, simetriškos arkos ir raštuotosgrindys buvo esminiai interjero elementai, o antikvariniai baldai ir aksesuarai tik sustiprino prabangos jausmą ir pavertė viską į solidžią eklektiką.

Visą konkurso Metų interjeras / Auksinė paletė dalyvių kurtų interjerų galeriją galite peržiūrėti čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.