Publikuota: 2021 m. 13 liepos d. 09:00
Šeimos namo interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“)

Vaidoto Darulio nuotr.

„Dizona“ kviečia susipažinti su konkurso „Metų interjeras“ projekto dalyviais. Šį kartą jūsų dėmesiui Vaidos Atkočaitytės-Dališanskienės kurtas privatus interjeras („Metų interjeras / Auksinė paletė‘20“).

Šalis: Lietuva
Plotas: 180.04 m2
Fotografijų autorius: Vaidotas Darulis

Šio namo interjeras kurtas individualiai pagal šeimos poreikius todėl namas kupinas nestandartinių sprendimų. Namas perplanuotas ir pertvarkytas neatpažįstamai. Norint įgyvendinti šio namo rekonstrukcijos užsibrėžtus tikslus, teko bendradarbiaujant su konstruktoriumi išgriauti patalpas skiriančią laikančią sieną, o naują laikantį konstruktyvą nepastebimai paslėpti. Pirmo aukšto erdvė atviro plano, tačiau dėl skirtingų lubų aukščių ir pagaliukų pertvaros skirstosi į skirtingas erdves pagal funkcijas. Interjere dominuoja medžio apdaila, skirtingos faktūros ir žemės spalvos, kurias papildo ryškių spalvų akcentai.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.