Publikuota: 2021 m. 18 gegužės d. 09:00
Tegul sienos kalba: kokius tapetus rinktis?

 

Masureel nuotr.

Šiuolaikinės technologijos atveria beribes galimybes ir suteikia nežabotą kūrybinę laisvę netgi renkantis tapetus. Nebijokite eksperimentuoti ir rinktis drąsesnius sprendimus kurdami namų interjerą. Aukščiausios kokybės žymiausių Europos gamintojų tapetai ras vietą kiekvienuose namuose!

Skandinaviški tapetai

Ieškantiems itin ekonomiškų sprendimų pasiūlysime „Sandudd“ suomiškus tapetus. Šis gamintojas išsiskiria giliomis skandinaviškomis tradicijomis bei ekologiškais tvariais produktais. „Sandudd“ firmos tapetai lengvai įsilies į jūsų namų interjerą. Ramių spalvų tonai ir švarios formos suteiks būstui jaukumo, paprastumo ir išskirtinumo.

Pasiilgusiems skandinaviško lengvumo patiks „Engblad&Co“ ar „BorasTapeter“ raštai. Tai švedų tapetų meistrų prekių ženklai, skirti moderniam kasdieniam gyvenimui, jaukiai namų atmosferai sukurti. Kolekcijos išsiskiria šiuolaikiniu, kiek sofistifikuotu skandinavišku dizainu, atliepiančiu tarptautines mados sroves.  Naudodami klasikinius bei laikui nepavaldžius piešinius šių prekių ženklų dizaineriai ir toliau kuria tapetus, žavinčius savo piešiniais, spalvomis ir tekstūromis.

BorasTapeter nuotr.

Belgiški tapetai

Norintiems namams suteikti skirtingų kultūrų žavesio ir ištobulintų spalvų derinių – reljefiški „Khroma“ ir „Zoom“ tapetai iš Belgijos. „Khroma“ – pirmasis visame pasaulyje žinomų tapetų meistrų iš Belgijos „Masureel“ prekės ženklas. „Khroma“ – tai istorijos, kurias reikia išgyventi. „Zoom“ prekės ženklas suderina aukščiausios kokybės produktus ir ekonomiškus sprendimus. Klasikinį dizainą su šiuolaikinėmis interjero tendencijomis derinantys prekių ženklai gali pasiūlyti dekorą sienoms, kurioms reikia gaivaus elegancijos prisilietimo.

Angliški tapetai

Besidomintiems naujausiomis mados kryptimis siūlome atkreipti dėmesį į „Harlequin“, o šiuolaikiniams hipsteriams ir  popkultūros mėgėjams – į „Scion“ gamintojų asortimentą. „Harlequin“ – tai vaizduotę žadinantys tapetai, kvapą gniaužiančios technikos ir spalvos. Jie garantuotai jūsų sienas pavers meno kūriniais! „Scion“ tapetų raštų kūrėjai siekia palikti išskirtinį pėdsaką interjero dizaino pasaulyje, tai įdomus naujoviškas prekės ženklas, nebijantis eksperimentuoti su ryškiais tonais ir nestandartiniais raštų motyvais.

Harlequin nuotr.

Karjeros siekiantiems, urbanistinį gyvenimo stilių propaguojantiems patiks provokuojantys „Anthology“ prekės ženklo sienų apmušalai. Šios sienų dekoravimo medžiagos – unikalus naujoviško bei eklektiško dizaino ir subtilių tekstūrų derinys. Šie industrinio stiliaus sienų apmušalai sukelia ypatingą prabangos pojūtį. „Anthology“ savo kolekcijose naudoja pažangiausias tapetų gamybos mašinas ir gamybos metodus bei technologijas. Viso to rezultatas – avangardiniai, žadą atimantys tapetų raštai ir plati vaizduotę žadinančių atspalvių gama.

Vertinantiems tradicijas ir besidomintiems dizaino istorija siūlome iki smulkmenų ištobulintus Williamo Morriso raštų puoselėtojų „Morris&Co“ tapetus. Williamas Morrisas tikėjo, kad kiekvienas turi teisę į gražius namus, todėl  „Morris&Co“ priklauso visiems. Šio dizainerio kurti raštai užsitarnavo vietą jaukiuose gyvenamuosiuose namuose, užmiesčio vilose ir butikų tipo viešbučiuose visame pasaulyje. „Morris&Co“ tradicinė tapetų spausdinimo technologija suteikia sienų apmušalams išskirtinį, tarsi ranka tapyto paviršiaus pojūtį.Atspausdinti raštai yra labai individualūs ir lengvai atpažįstami interjero dizaino, architektūros ir meno pasaulyje. Atverkite duris „Morris&Co“ ir įsileiskite Williamo Morriso paveldą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.