Publikuota: 2020 m. 3 liepos d. 08:00
Grindjuostės prie Quick-Step laminato

Įsigijus Quick-Step laminatą, ilgai gaišti laiko renkantis grindjuostes neteks – jas siūlome atitinkančias dekoro spalvą, tereiks išsirinkti norimą aukštį. Šios grindjuostės yra atsparios įbrėžimams, apsaugotos nuo kasdienio dėvėjimosi bei senėjimo, be to, parduodamos su tokia pačia garantija, kaip ir grindų dangos.

Galite rinktis iš šių variantų:

1.Quick-Step SCOTIA; išmatavimai 240×1,7×1,7 cm. Kodas QSSCOT(-). Montuojama tik klijuojant. Parduodamos pakuotėmis po 14,4 m.

 

2.Quick-Step STANDARTINĖS GRINDJUOSTĖS; išmatavimai 240×1,2×5,8 cm. Kodas QSSK(-). Galima lengvai supjaustyti į 4 cm grindjuostes – yra išankstinės įpjovos. Komplekte esantys kaišteliai padės visas grindjuostes dailiai sujungti net ir kampuose. Montuojama klijais arba laikikliais.

 

3.Quick-Step PARKETO GRINDJUOSTĖS; išmatavimai 240×1,4×7,7 cm. Kodas QSPSKR(-). Montuojama klijais arba bėgeliu. Parduodamos pakuotėmis po 14,4 m.

 

4.Quick-Step ,,LARGO“ PARKETO GRINDJUOSTĖS; išmatavimai 240×1,4×10 cm. Kodas QSLPSKR(-). Montuojama klijais arba bėgeliu. Tik prie LARGO kolekcijos laminato dekorų. Parduodamos pakuotėmis po 14,4 m.

Grindjuostės montuojamos itin paprastai – klijuojant, laikikliais, bėgeliu:

  1. ONE4ALL klijai. Kiekis: 290 ml. Grindjuostes ir profilius galima sumontuoti greitai ir saugiai. Su viena tūbele prie sienos galite priklijuoti maždaug 15 m grindjuosčių. Klijuojant gali būti montuojamos: Quick-Step SCOTIA, Quick-Step STANDARTINĖS GRINDJUOSTĖS, Quick-Step PARKETO GRINDJUOSTĖS, Quick-Step ,,LARGO“ PARKETO GRINDJUOSTĖS.
  2. Laikikliai. Kiekis – 50 laikiklių. Yra skirtų 7 ar 8 mm (QSCLIPSME7080A) ir 9,5 mm grindų dangoms (QSCLIPSME95A). Laikiklių sistema, skirta grindjuostėms montuoti be klijų ir varžtų. Grindjuostes galima bet kada nuimti. Montuojamos Quick-Step STANDARTINĖS GRINDJUOSTĖS.
  3. Bėgelis. Išmatavimai: 240×0,8×2,7 cm. Naudodami šį specialiai pagamintą bėgelį, sklandžiai sumontuosite grindjuostes. Paprasčiausiai varžtais arba klijais pritvirtinkite bėgelį prie sienos ir tada grindjuostę tiesiog užspauskite ant jo. Po to ją galima lengvai nuimti, tai idealu, kai reikia pasiekti laidus. Taip montuojamos Quick-Step PARKETO GRINDJUOSTĖS ir Quick-Step ,,LARGO“ PARKETO GRINDJUOSTĖS.

Quick-Step grindų ir grindų aksesuarų gamybai naudojamos žaliavos yra atidžiai rūšiuojamos ir atrenkamos (tikrinant jų kilmę). Gamybos procese naudojami klijai, lakai ir alyva atitinka griežčiausias tarptautines emisijos normas. Visa tai rodo, kad galite paprasčiausiai džiaugtis savo grindimis žinodami, kad jos buvo pagamintos saugant aplinką. Jau ilgą laiką Quick-Step turi PEFC miško sertifikatą. Ši programa garantuoja, kad visa mediena, naudojama produkcijai, tiekiama iš miškų, kuriuose išlaikyta ekologinė pusiausvyra.

Quick-Step grindis ir grindų aksesuarus gamina įmonė UNILIN – tai vieni didžiausių ir žinomiausių grindų gamintojų, novatoriai, išradę UNICLIC užrakto technologiją bei daug kitų inovatyvių sprendimų grindims.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.