Publikuota: 2020 m. 27 gegužės d. 15:00
WIX.COM trečiasis biuras Vilniuje(„Metų interjeras / Auksinė paletė‘17“)

Dariaus Petrulaičio nuotr.

„Dizona“ kviečia prisiminti geriausius konkurso „Metų interjeras“ projektus. Šį kartą jūsų dėmesiui nominacijos „Už lietuviško dizaino propagavimą“ nugalėtojai („Metų interjeras / Auksinė paletė‘17“). Apdovanojimas atiteko studijai  „Inblum“ už WIX.COM trečiojo biuro Vilniuje interjerą.

WIX.COM trečiasis biuras Vilniuje

Trečiasis WIX.COM biuras Vilniuje buvo įkvėptas Vilniaus senamiesčio palikimo. Arkos, to laikotarpio struktūriniai elementai, sukūrė ypatingą šio miesto vaizdą su išskirtine atmosfera. Patalpose yra išlikusi istorinė arkinė siena, kuri buvo restauruota ir palikta matoma, kaip fonas naujoms interjero linijoms.

Naujoji biuro erdvė buvo kuriama įvedant arkinius tūrius bei pertvaras, suformuojant erdves įvairioms veikloms. Kartu šie tūriai sudaro melodingą ansamblį, pritaikyta žmogaus masteliui, kuriame malonu būti.

Darbo erdvė, kurią būtų galima pavadinti pusiau atvira, suteikia tiek privatumo tiek bendrumo pojūtį darbuotojams. Vidinės susitikimų kambarių erdvės, skirtingai nuo baltos ir apvalios darbo erdvės architektūros, yra dengtos medinėmis ir minkštomis akustinėmis panelėmis, išdėstytomis stačiakampiu raštu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.