Publikuota: 2024 m. 19 vasario d. 09:00
Laiptai iš laminato – kaip įsirengti?
Laiptai iš laminato

Laiptai iš laminato QUICK-STEP nuotr.

Jei namams pasirinkote laminuotą grindų dangą ir galvojate, kokius išsirinkti laiptus – siūlome sprendimą, kuris suteiks Jūsų interjerui vientisumo ir leis ilgus metus džiaugtis atspariais laiptais bei sutaupys Jūsų laiko, nes tai greitai sumontuojama laiptų apdaila. Laiptai iš laminato montuojami įsigijus tokios pat spalvos ,,INCIZO“ laiptinių profilių, po jais dedamų aliuminio juostų laiptams bei klijų.

Įsitikinkite, kaip paprasta įsirengti laiptus iš laminato!

 

Taigi, laiptai dengiami laminato lentomis, o apdailai kaip laipto kampą panaudokite pasirinktą pagal laminato spalvą ,,INCIZO“ profilį. Svarbu žinoti, kad tokią laiptų apdailą galima pasidaryti tik iš Quick-Step ar PERGO laminato. Tik 6 žingsniai ir Jūsų laiptų pakopa baigta!

Quick-Step INCIZO profilis yra daugiafunkcinė apdailos priemonė, kurią galima naudoti atitinkamos spalvos grindų ir laiptų apdailai. Komplektuojamas kartu su peiliuku, kuriuo iš bazinio INCIZO profilio išpjaunama reikiama jums forma. Šis profilis tobulai derės prie Jūsų pasirinktų grindų tiek spalva, tiek tekstūra. Jo paviršius atsparus įbrėžimams, tad profilis gali atlaikyti kasdienio gyvenimo išbandymus! INCIZO laiptų apdailos negalima naudoti komercinei eksploatacijai.

Quick-Step grindų ir grindų aksesuarų gamybai naudojami klijai atitinka griežčiausias tarptautines emisijos normas, tad galite paprasčiausiai džiaugtis savo grindimis ir laiptais žinodami, kad jie buvo pagaminti saugant aplinką.

Jau ilgą laiką Quick-Step turi PEFC miško sertifikatą. Ši programa garantuoja, kad visa mediena, naudojama produkcijai, tiekiama iš miškų, kuriuose išlaikyta ekologinė pusiausvyra. Quick-Step grindis ir grindų aksesuarus gamina įmonė UNILIN – tai vieni didžiausių ir žinomiausių grindų gamintojų, novatoriai, išradę UNICLIC užrakto technologiją bei sukūrę daug kitų inovatyvių idėjų grindims.

Laiptinius profilius galite įsigyti čia. Reikia pagalbos renkantis? Susisiekite su konsultantu internetu („chat“ funkcija www.2di.lt) arba telefonu +370 52 104141

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.